RETOUR&RUILEN

Retour en/of ruilprocedure

Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je nieuwe product. Maar wij beseffen ons ook dat we een realistische blik moeten hebben en dat het mogelijk is dat een artikel niet geheel is wat je ervan verwachtte. Retourneren en/of ruilen is daarom ook geen probleem.

Ontvang je een incomplete order of is er iets mis met de order? Stuur dan binnen 48 uur na ontvangst een e-mail naar [email protected]

Om een product te ruilen, kan je het andere product via de website bestellen. Het andere item kan je via onderstaande manier retourneren.

Om een product te retourneren neem je contact met ons op via [email protected] Hierna ontvang je een retourformulier dat dient meegestuurd te worden met de retournering.  Zonder retour formulier wordt de retour niet verwerkt.

Je hebt het recht om het artikelen binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. Dit is enkel mogelijk onder de volgende voorwaarden: Binnen 14 dagen na ontvangst moet je aangegeven hebben het artikelen retour te willen sturen, het artikel moet binnen 14 dagen na ontvangst terug gestuurd zijn. Het artikel moet geheel ongebruikt, schoon en in de originele verpakking met alle toebehoren retour gezonden worden. Met alle toebehoren wordt bedoeld: dustbag, doos, kaartje etc..

De kosten voor een retourzending zijn voor de koper. Verzekerd verzenden kan vanaf €8,95 via PostNL. Raadpleeg voor de precieze kosten hiervan de website van de vervoerder.

Rêve by roxan is niet aansprakelijk wanneer een retournering kwijt is en/of niet op het juiste adres wordt afgeleverd.

Retourneren in de winkel is ook mogelijk. Dit kan op de Westkade 3B, 3221 AV Hellevoetsluis. Dit kan ook enkel op bovengenoemde voorwaarden.

Zodra de retourzending is aangekomen krijg je hier persoonlijk bericht van. Na controle wordt er gekeken of het product geheel ongebruikt, schoon en in de originele verpakking met alle toebehoren zit. Eventuele missende of beschadigde delen worden in mindering gebracht op de terugbetaling. Binnen 14 werkdagen wordt het geld exclusief verzendkosten naar de koper overgeboekt mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.